Hírek, esettanulmányok és interjúk

PPCFox

PPCFox

Rólam

2018. szeptember 18. - Marczinkó Ági

Szia, Ági vagyok,img_6182v2.png

az online (Facebook, Instagram és Google Ads) hirdetések menedzsere. Több mint 5 éve foglalkozom PPC-vel, ami teljesen a drogommá vált, vagyis nem bírok ki egy napot úgy, hogy ne nézzek rá a Hirdetéskezelőre.

Pályakezdőként egy kis vállalkozásba csöppentem, ahol a rendezvényszervezés mellett számos nagyvállalattal dolgoztunk együtt, így több százezres Facebook hirdetéseket kezdtem el kezelni autodidakta módon kezelni.

Szabadúszóként szeretnék segíteni olyan embereknek, akik a saját tapasztalataikat és egyéniségüket egy termékben vagy szolgáltatásban fejezik ki. Célom, hogy az organikus elérések maximalizálása után ne szórd el a pénzed hirdetésekre, hanem sikerüljön megtalálni azt a módszert, amellyel olcsón és hatékonyan teljesülnek a kitűzött marketing céljaid.

Pár érdekes tény:

  • Az első találkozó mindig ingyenes, hogy megismerjük egymást egy kávé mellett
  • Imádok jógázni, mert ez adja a változó világban az állandóságot, erről még blogot is írok (csillagsarok.blog.hu)
  • Ha tehetném, napi több órát olvasnék egy nagyon csendes sarokban
  • Apukámmal van egy közös szerelem projektünk: a Katyvaszok – prémium lekvár, szörp és zöldségkrémek, ezért több napot otthonról dolgozom, és szüretelek vagy befőzök a családdal
  • Van egy öcsém, aki 11 éves kora óta vállalkozó, saját Minecraft szervere van, és pénzt keres a tanulás mellett
  • Imádok a jelenben lenni, és számolni a fákat az utazás során, nézni a víz fodrozódását a Duna-parton vagy a fények játékát az üvegablakon

Ha úgy érzed, szívesen megismernél, akár szakmailag, akár emberileg, keress meg nyugodtan, szívesen ismerkedem és közös együttműködésekben is nagy örömmel veszek részt.

Email cím: agi@ppcfox.hu

Tel.: 06 70 326 4968

A bejegyzés trackback címe:

https://ppcfox.blog.hu/api/trackback/id/tr814247687
süti beállítások módosítása